KONSULTATION

Konsultation
Konsultation foregår kun efter aftale. Tid kan bestilles hos sekretæren mellem. 9.20-11.00 & 13.00 - 14.00 Ved behov for akut tid samme dag skal lægen kontaktes i tidsrummet 8-9.

Der er dagligt konsultationer hos lægerne i tidsrummet 09.00-12.00 og 13.00-15.30. Torsdage er der endvidere aftenkonsultation i tidsrummet 14-17.

Sygeplejerskerne har daglig konsultation fra 08.00-12.00 og 13.00-15.00. Tirsdag og torsdag er det endvidere muligt at bestille tid til blodprøver fra 07.30.

Ved akut opstået sygdom der skal ses samme dag skal lægen kontaktes mlm. 8-9. Endvidere ved behov for lægebesøg.

Vi bestræber os på, så vidt det er muligt, at undgå ventetid. Det forudsætter at patienterne møder til aftalt tid- ligesom afbud skal meddelses klinikken i så god tid som muligt og gerne dagen før.

HUSK SUNDHEDSKORTET VED ENHVER PERSONLIG HENVENDELSE!
 
Telefonkonsultation
Lægerne har telefonkonsultationen dagligt mellem 08.00-09.00 på tlf. 55761551.

Telefonkonsultationstiden bedes anvendt ved akut opstået sygdom samt anmodning om hjemmebesøg. Ved svar på prøver og undersøgelser skal du altid kontakte lægerne i dette tidsrum.
 
Husk at receptfornyelser og almindelig tidsbestilling foregår via sekretariatet efter klokken 09.20 eller via hjemmesiden, dog er der visse former for medicin, såsom morfikapræparater, sovemedicin m.v. der kræver lægekontakt.
 
Det er ikke muligt at komme i telefonisk kontakt med lægerne udenfor dette tidsrum da de resten af dagen er optaget af konsultationer.
 
Tidsbestilling og receptfornyelse
I tidsrummet 09.20-11.00 kan sekretæren kontaktes for tidsbestillinger og receptfornyelser.
Vi gør opmærksom på at vanedannende medicin som sovemedicin, beroligende medicin og ADHD medicin ikke kan fornyes via hjemmesiden men udelukkende ved konsultation eller pr. tlf. hos lægerne i tidsrummet mellem 8-9.
 
Kommunikation via hjemmesiden
Formålet med denne hjemmeside er, at den skal være til hjælp både for patienterne og for os. Man kan her orientere sig om træffetider, telefonnumre mv. Endvidere kan man bestille tid, foretage receptfornyelser og modtage e-mailkonsultation.

Vi håber på denne måde at kunne fjerne noget af presset på telefonsystemet.

Kom godt i gang
Når du er tilmeldt vor praksis kan du frit bestille tid hos den af os, du ønsker, men ved akut opstået sygdom vil den læge, der bedst har tid, hjælpe dig.

Hjemmesiden kommunikerer direkte med vores lægesystem. Benyt menupunktet ”Kontakt klinikken” til medicin- og tidsbestilling samt anden kommunikation med klinikken. Trafikken er krypteret til et sikkerhedsniveau, som svarer til det, bankerne anvender.

Der er derfor ingen risiko for, at de oplysninger, der udveksles, kan ses af uvedkommende.
Første gang du logger på, skal du oprette dig som bruger. Dine data ligger herefter i systemet – godt beskyttet.

Bemærk
Der kan gå 3 hverdage før du kan forvente svar på henvendelser vedr. tidsbestilling, medicinbestiling og e-mail konsultationer.
Ved akutte problemer skal du derfor altid ringe.

Husk altid at medbringe dit sundhedskort - også dit barns.
 
  
Lægevagten
Efter kl. 16 samt i weekenden og på helligdage kan lægevagten kontaktes på tlf. 1818. Lægevagten er KUN til brug ved akut opstået sygdom behandlingskrævende sygdom.

Du kan læse om fornuftig brug af lægevagten på www.laegevagten.dk.